Voorbeeldrapportage

Kwaliteit staat bij Smart HRD hoog in het vaandel. Op basis van feedback van onze klanten, hebben wij een duidelijk beeld gekregen hoe wij informatie vanuit een assessment beter aan u kunnen aanbieden.

In onze vernieuwde rapportage treft u de interpretatie aan van de geautomatiseerde gegevens en de belangrijkste bevindingen uit de gesprekken met de geassesste persoon. Tevens treft u in de bijlage de onderzoekresultaten aan van de diverse onderzoeken met een uitleg.

Volledigheid streven wij bij Smart HRD nog steeds na. Ook in de vernieuwde rapportage treft u de volgende onderdelen aan: vraagstelling; aanpak; advies en conclusie; een samenvatting van de kwaliteiten,  ontwikkelpunten en eventueel drijfveren. Indien van toepassing treft u in de rapportage ook een weergave van de sterke- en aandachtspunten bij een rollenspel.

Ons doel is om daarmee preciezer antwoord te geven op uw vraag en om niet verder uit te wijden dan de essentie van de vraagstelling. In de onderzoeksresultaten treft u tevens een grafische weergave aan van de uitkomsten van de diverse onderzoeken. Mocht u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

E-assessment WSQ

E-assessment competentieprofiel

360-graden feedback

Rapport ontwikkelassessment dhr. Voorbeeld

Onderzoeksresultaten ontwikkelassessment dhr. Voorbeeld

Rapport selectieassessment dhr. Proefpersoon

Onderzoeksresultaten selectieassessment dhr. Proefpersoon