Training

Geen open inschrijving en geen standaardprogramma’s, maar samen met onze klanten een goede probleemanalyse maken met daarop een door ons uitgewerkt passend antwoord. Dat betekent dus altijd incompany. We kruipen daarbij altijd dicht tegen de klant aan, zijn kritisch, maar ook vooral aan boord. Dat betekent ook altijd dat we de vraag  ‘Wat willen we er mee bereiken en gaat dat zo lukken? blijven stellen.

Gegeven onze specialties trainen we veel het midden en hoger kader en begeleiden wij MT’s, ook hier weer in de profit- en in de non-profit . Naast voorgenoemde groepen medewerkers houden we ons bezig met MD/kweekvijvers of het begeleiden van trainees.

In onze trainingsprogramma’s combineren we vaak met assessments en coaching: assessments voor het scherp krijgen van de ontwikkelbehoeften (belangrijk voor de inhoud van de training), coaching voor de meer individuele punten van de medewerker en training voor de grote gemene deler aan behoeften van de deelnemers.

Soms zoeken we daarbij ook een andere omgeving dan een kantooromgeving op en gaan we outdoor. We hebben verschillende programma’s buiten ontwikkeld, die zo soms in een groter trainingsprogramma worden verwerkt. Deze activiteiten zijn zeer geschikt voor het verder ontwikkelen van leiderschap en teams.