Individuele (Persoonlijke) E-coaching

Persoonlijke E-coaching
Vanuit Smart HRD begeleiden wij via ons E-coaching platform online medewerkers met hun ontwikkeling. Wij ondersteunen hen bij het realiseren van nieuw gedrag in de dagelijkse praktijk. Wil je jouw medewerkers op een laagdrempelige manier de mogelijkheid geven om hun persoonlijke ontwikkeling een boost te geven dan is E-coaching een effectieve tool.

Voor wie?
Iedere medewerker of leidinggevende die onder begeleiding van een ervaren coach zijn of haar persoonlijke ontwikkeling op een specifiek onderwerp wil aanpakken.

Aanpak
De E-coaching begint altijd met een intakegesprek via een videocall. Samen met de medewerker gaan we bespreken waar de behoefte uit bestaat en leggen we de doelstellingen en de gewenste ontwikkelpunten vast in een ontwikkelplan. Vervolgens gaan we aan de slag met de gewenste gedragsverandering in de dagelijkse praktijk. Dit doen we aan de hand van oefeningen en opdrachten die we vanuit een E-coaching platform aanbieden. Er is veel aandacht voor uitwerken, schrijven en reflecteren. Dit platform zorgt voor een veilige leeromgeving voor de deelnemer. Deze werkwijze is plaats- en tijdonafhankelijk en levert snel resultaat op, ook door de gerichte contactmomenten met de coach tussendoor.

Onderwerpen die in de E-coaching naar voren kunnen komen:

• Effectief omgaan met veranderingen
• Hoe houd ik mijzelf gemotiveerd en gefocust
• (Persoonlijk) Leiderschap
• Effectief leidinggeven
• Vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit
• Effectief communiceren
• Je team verder ontwikkelen
• Etc.

Individuele (E-)coaching is maatwerk. Schroom niet om een onderwerp bespreekbaar te maken met ons. Wij kijken samen hoe we daar een onlineprogramma op af kunnen stemmen.

Voordelen
Deze wijze van coachen combineert the best of both worlds: de deelnemer kan op ieder gewenst moment zelf aan de slag met zijn persoonlijke ontwikkeling: tijd en plaats zijn niet van belang. Daarnaast zijn er veel contactmomenten met een persoonlijke coach ingebouwd waardoor er persoonlijke begeleiding blijft bestaan.

Om een idee te krijgen hoe een E-module eruit kan zien: kijk ook eens naar onze e-module Persoonlijk Leiderschap