Smart HRD: “We’re hiring a trainer!’

Better people, better organizations… and a better world.
Hoe mooi is het als je je elke dag mag bezighouden met het helpen van mensen en organisaties. Samen duurzame resultaten behalen die belangrijk zijn. Word je hier enthousiast van en heb jij het talent om ons hierbij te helpen? Lees dan snel verder!

Ben jij onze nieuwe collega, onze trainer?
In verband met onze ambities en een steeds groter wordende vraag vanuit de markt zoeken wij een junior/medior trainer (voor 28 uur: eventueel meer of minder uren in overleg). Om ons team te versterken en samen met ons Smart HRD verder gaat laten groeien en professionaliseren.

Wie zijn wij?
Smart HRD is een klein adviesbureau met een helder doel: samen met onze klanten werken aan duurzame verandering, ontwikkeling en groei van mensen en organisaties. Potentieel zit in iedereen, zeggen we altijd en met alle plezier willen we dat ontsluiten. Meer over ons lees je hier.

Hoe ziet je werkweek eruit als trainer? 
Een werkweek in deze positie biedt veel ruimte voor afwisseling. Het ene moment ben je als trainer aan de slag met onderwerpen als leiderschap, verandermanagement (o.a. serious gaming), effectief communiceren, leidinggeven, teamontwikkeling en ben je bezig met het ontwerpen en uitwerken van trainingen (altijd incompany en maatwerk). Het andere moment bouw je aan je netwerk. Als team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten waar we enthousiast van worden en de doelen die we daarbij hebben geformuleerd. We werken daarin samen. Onze opdrachten halen we binnen door ons werk met impact uit te voeren en door ons netwerk goed te onderhouden en uit te bouwen. Daarbij zetten we onze consultatieve & social selling skills in. Ook jij draagt daar actief je steentje aan bij. Je hebt plezier in het hebben van klantencontact, het onderhouden van je netwerk en een duidelijke vakmatige bezieling die je kunt overbrengen.

Je werkweek is hybride, waarbij je opdrachten uitvoert op locatie, online en vanuit huis. Het is dus belangrijk dat je het prettig vindt om grotendeels op verschillende locaties (NL) en vanuit huis te werken, zonder fysiek aanwezig team. Om als team goed te kunnen functioneren is het daarbij van belang dat je proactief de verbinding opzoekt met je collega’s.

Wat neem je mee?

 • Een HBO/universitair denkniveau.
 • Relevante werkervaring als trainer (minimaal 1-2 jaar). Je bent mensgericht en klantgericht: sociale souplesse en sensitiviteit ten top. Anderen ontwikkelen is je op het lijf geschreven. Je bent een stevige gesprekspartner, je staat stevig in je schoenen en houdt ervan om voor een groep te staan.
 • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je hebt een flexibele stijl van communiceren, bent creatief, je kunt zaken goed verwoorden (ook schriftelijk: offertes) en bent comfortabel in het geven en ontvangen van feedback.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je zoekt van nature proactief de verbinding op met je collega’s en je klanten/netwerk.
 • Een ondernemende instelling en je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving.
 • Rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Allereerst een echt afwisselende en uitdagende baan, een superleuk team, een informele werksfeer en een flexibele werkweek. Je wordt in staat gesteld het verschil te maken met mooie opdrachten bij mooie organisaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld in de richting van onze autoriteit worden op het vlak van training of in de richting van de andere dingen die we doen, zoals assessments en coaching. En natuurlijk bieden wij passende arbeidsvoorwaarden!

Zullen we kennismaken?
Lijkt het je wat om met ons in gesprek te gaan of heb je vragen? Neem dan contact op met Pieter de Swart (p.deswart@smarthrd.nl).

Wij kijken er enorm naar uit om jou in ons team te verwelkomen!

Smart HRD: ‘We’re hiring an consultant assessments!’

Better people, better organizations… and a better world.

Hoe mooi is het als je je elke dag kunt bezighouden met het helpen van mensen, organisaties en met hen resultaten behaalt die belangrijk zijn? Als jij hier ook enthousiast van wordt en er talent voor hebt, lees dan verder!

Ben jij onze nieuwe collega?

In verband met onze ambities en een steeds groter wordende vraag vanuit de markt zoeken wij een Consultant Assessments (voor +/- 32 uur, meer of minder uren in overleg) die ons team komt versterken.

Heb je affiniteit met assessments, dan is dit iets voor jou! Lijkt het je leuk om meer in de breedte (coaching & training) te werken? Dan is dat ook zeker een mogelijkheid.

Wie zijn wij?

Smart HRD is een klein adviesbureau met een helder doel: samen met onze klanten werken aan duurzame verandering, ontwikkeling en groei van mensen en organisaties. Potentieel zit in iedereen, zeggen we altijd en met alle plezier willen we dat ontsluiten. Meer over ons lees je hier.

Wat bieden wij?

Allereerst een echt afwisselende en uitdagende hybride baan, een leuk team, een informele werksfeer en een flexibele werkweek. Je wordt in staat gesteld het verschil te maken met mooie opdrachten bij mooie organisaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld in de richting van onze autoriteit worden op het vlak van assessments (specialist) of in de richting van de andere diensten die we bieden, zoals training en coaching. Je krijgt daarin veel ruimte. En natuurlijk bieden wij passende arbeidsvoorwaarden!

Wat neem je mee?

 • Een universitair denkniveau;
 • Affiniteit met assessments. Werkervaring op het gebied van assessments of recruitment/selectie is een pré;
 • Een goede beheersing van het Nederlands en het liefst ook Engels in woord en schrift;
 • Een ondernemende instelling en je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving;
 • Het ontwikkelen van anderen is een belangrijke drijfveer voor jou;
 • Je vindt het prettig om grotendeels vanuit huis en soms zonder fysiek aanwezig team te werken. Vaak ben je ook bij de klanten, die zich in heel NL kunnen bevinden. Je zoekt van nature proactief de verbinding op met je collega’s en je klanten/netwerk;
 • Rijbewijs B.

Zullen we kennismaken?

Lijkt het je wat om met ons in gesprek te gaan of heb je vragen? Neem dan contact op met Pieter de Swart (p.deswart@smarthrd.nl).

We kijken er enorm naar uit om jou in ons team te verwelkomen!