Smart HRD: ‘We’re hiring!’

Better people, better organizations… and a better world.

Hoe mooi is het als je je elke dag kunt bezighouden met het helpen van mensen, organisaties en met hen resultaten behaalt die belangrijk zijn? Als jij hier ook enthousiast van wordt en er talent voor hebt, lees dan verder!

Ben jij onze nieuwe collega?

In verband met onze ambities en een steeds groter wordende vraag vanuit de markt zoeken wij een Consultant Assessments (voor +/- 32 uur, meer of minder uren in overleg) die ons team komt versterken.

Heb je affiniteit met assessments, dan is dit iets voor jou! Lijkt het je leuk om meer in de breedte (coaching & training) te werken? Dan is dat ook zeker een mogelijkheid.

Wie zijn wij?

Smart HRD is een klein adviesbureau met een helder doel: samen met onze klanten werken aan duurzame verandering, ontwikkeling en groei van mensen en organisaties. Potentieel zit in iedereen, zeggen we altijd en met alle plezier willen we dat ontsluiten. Meer over ons lees je hier.

Wat bieden wij?

Allereerst een echt afwisselende en uitdagende hybride baan, een leuk team, een informele werksfeer en een flexibele werkweek. Je wordt in staat gesteld het verschil te maken met mooie opdrachten bij mooie organisaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld in de richting van onze autoriteit worden op het vlak van assessments (specialist) of in de richting van de andere diensten die we bieden, zoals training en coaching. Je krijgt daarin veel ruimte. En natuurlijk bieden wij passende arbeidsvoorwaarden!

Wat neem je mee?

  • Een universitair denkniveau;
  • Affiniteit met assessments. Werkervaring op het gebied van assessments of recruitment/selectie is een pré;
  • Een goede beheersing van het Nederlands en het liefst ook Engels in woord en schrift;
  • Een ondernemende instelling en je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving;
  • Het ontwikkelen van anderen is een belangrijke drijfveer voor jou;
  • Je vindt het prettig om grotendeels vanuit huis en soms zonder fysiek aanwezig team te werken. Vaak ben je ook bij de klanten, die zich in heel NL kunnen bevinden. Je zoekt van nature proactief de verbinding op met je collega’s en je klanten/netwerk;
  • Rijbewijs B.

Zullen we kennismaken?

Lijkt het je wat om met ons in gesprek te gaan of heb je vragen? Neem dan contact op met Pieter de Swart (p.deswart@smarthrd.nl).

We kijken er enorm naar uit om jou in ons team te verwelkomen!