Outdoor Trainingen

Soms is het juist goed om met een groep leidinggevenden of een team in een situatie, die niet bekend is, te verkeren. Juist als mensen niet in hun dagelijkse format of rol zitten, wordt duidelijk hoe ze kunnen handelen en zijn er de leermomenten te vinden. Outdoor-programma’s bewijzen hier hun nut. Soms staan deze programma’s op zichzelf, maar meestal zijn ze geïncorporeerd in een groter trainingsprogramma. We hebben verschillende programma’s en net als bij al onze andere diensten ligt het aan de vraagstelling wat we gaan doen of misschien moeten gaan ontwikkelen. We proberen deze activiteiten altijd te combineren met een mooie omgeving. Zo hebben we drie mogelijkheden voor wat betreft outdoor-activiteiten, die elk zijn in te plannen voor een dagdeel of een complete dag. Inhoudelijk kunnen de outdoor-activiteiten altijd op maat gemaakt worden naar uw wensen.

Teamuitje

We kunnen op een low-profile manier een teamuitje organiseren waar u en uw collega’s met een kajak een vooraf bepaalde route zullen af leggen. Hier ligt de focus vooral op het hebben van een leuke dag. Het maximum aantal deelnemers van deze activiteit is 10.

Training op het water

We hebben ook de mogelijkheid een ingewikkelder programma te organiseren waar u en uw collega’s met een kajak, gps-en en walkie talkies op pad worden gestuurd om bepaalde punten zo snel mogelijk te behalen. Leiderschap, samenwerking en communicatie staan centraal in deze oefening. Buiten deze serieuzere onderwerpen is het ook een goede manier om uw collega’s beter te leren kennen. Het maximum aantal deelnemers van deze activiteit is 10.

Training op het land

Deze activiteit is vrijwel identiek aan de training op het water. Het enige verschil is dat deze activiteit op het land plaatsvindt, wat er voor zorgt dat het ook kan plaatsvinden wanneer het weer wat minder mooi is. Ook is het mogelijk met een grotere groep, van tot wel 40 deelnemers, hier aan deel te nemen.