Onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn erg divers. Ze hebben echter allen één ding gemeen: ze willen investeren in hun medewerkers en op die manier de kwaliteit van hun diensten en producten verhogen. We kunnen niet zeggen, dat we specifiek in een bepaalde sector actief zijn. Klanten van ons zijn zowel klein als groot, zijn zowel volwassen/statisch als in ontwikkeling (start-ups, scale-ups en reorganisaties) en zijn zowel eenvoudig als complex te noemen.

Onze klanten bevinden zich zowel in de non-profitsector als in de profitsector. Bij de non-profit sector kunt u denken aan onderwijsinstellingen, sociale werkvoorziening, woningcorporaties, laboratoria en gemeenten. Bij de profitsector kunt u denken aan zakelijke dienstverlening (IT), high tech, metaal- en elektrobedrijven, handelsbedrijven en productiebedrijven.

Wij kunnen ook diverse multinationals tot onze klanten rekenen. Om die reden, zijn wij zo nu en dan ook in het buitenland te vinden (Duitsland en België). Ook kleine MKB-bedrijven of familiebedrijven weten ons te vinden.

Door al deze verschillende organisaties met hun specifieke werksettings en vragen is onze ervaring met recht breed te noemen. We hebben over het algemeen erg lange relaties met onze klanten. Hierdoor bouwen we ook een historie op.